NieuwsBoven2

Het laatste nieuws van De Jongh Pipesystems

11-20 van 21

Egeliner Close Fit

10-06-2016

De egeliner® is een flexibele PE-buis speciaal ontwikkeld voor het sleufloos saneren van oude gas-, water- en rioleringsbuizen (zowel druk- als vrijverval). Deze aanpak zorgt voor minder overlast voor bedrijven en omwonenden.

Lees meer

Nieuwe samenwerking met TEGA

22-01-2016

Sinds kort werken wij samen met TEGA, een Turkse PE-HD elektrolasproducent. Als noviteit brengen wij twee nieuwe TEGA producten op de markt.

Lees meer

Nieuw: De Window-Cutter

10-01-2016

De Window-Cutter is de nieuwste innovatie op het gebied van zaagmachines en is speciaal ontworpen voor het zagen van stalen, grijs gietijzeren- en nodulair gietijzeren leidingen.

Lees meer

Tekort aan PE en PP grondstoffen

16-03-2015

Zoals u de laatste tijd al in de diverse vakbladen heeft kunnen lezen, worden de kunststofproducenten getroffen door een te kort aan onder andere PE en PP grondstoffen. Producenten als Sabic, lneos, LBI en Borialis hebben dan ook “force majeure” meldingen aangekondigd.

Lees meer

ADPRON SK3 ontluchter

10-10-2014

De nauwe samenwerking met Technisch Adviesbureau Hans van den Blink heeft geleid tot de verbeterde versie van de ADPRON SK3 ontluchter welke de leidingen en pompen een langere levensduur en minder onderhoud geven.

Lees meer

Egeduct PP-rioolbuissysteem

01-03-2014

De egeDuct® PP-rioolbuizen en hulpstukken worden door middel van insteekmoffen eenvoudig met elkaar verbonden. De in de afdichting ingebouwde steunring dient als uitschuifbeveiliging om een optimale veiligheid bij het insteken van de buizen te garanderen.

Lees meer
11-20 van 21


 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DE JONGH PIPESYSTEMS?

Neem contact op

 

Terug naar boven