< >

De Jongh Kunststofbewerking B.V. voor al uw laswerk!

28-09-2021
De Jongh Kunststofbewerking B.V. voor al uw laswerk!

Zoals reeds bekend is De Jongh Pipesystems B.V. gespecialiseerd in PE-HD kunststof leidingsystemen. De laatste jaren hebben wij ons ook steeds verder gespecialiseerd in slim aanleveren en beschikken daarvoor ook over een eigen werkplaats. In onze werkplaats verrichten wij prefab laswerkzaamheden zodat montage op de bouwplaats vereenvoudigd wordt en de  montagekosten gereduceerd worden. Verder verrichten wij steeds meer laswerkzaamheden op locatie t/m 1200 mm. Wij beschikken dan ook vandaag de dag zowel over werkplaats- als veldlasmachines voor het verrichten van deze werkzaamheden. Ook onze lassers zijn gecertificeerd voor o.a. spiegellassen, elektrolassen en draad- en extrusielassen.

Wij hebben dan ook besloten om de handel en productie uit elkaar te trekken en hebben voor het laswerk dan ook een aparte maatschappij opgericht, t.w. : De Jongh Kunststofbewerking B.V.

Voor het overige verandert er voor U helemaal niets en staat er, zoals U gewend bent van De Jongh Pipesystems B.V., een ervaren, gemotiveerd en goed opgeleid team voor u klaar met deskundig advies.

De Jongh Pipesystems B.V. en De Jongh Kunststofbewerking B.V. zijn:

"Het vertrouwde adres voor een gas-en waterdicht leidingnet"

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel hier onze nieuwe brochure!