De Jongh Pipesystems, Specialisten in PE-HD

Gas- en waterdistributie, persriolering, druk- en vrijvervalbuizen, kabelbeschermingsbuizen en industriële leidingen geproduceerd op maat, geleverd en afgelast op uw locatie. De Jongh Pipesystems levert totaaloplossingen voor al uw leidingwerk en betonbescherming. Dat doen wij met een team van gecertificeerde specialisten en een aantal zeer sterke partners. Ook voor kunststof lassen bent u bij ons aan het juiste adres. 

ERVAREN EN DYNAMISCH

De Jongh Pipesystems is een ervaren en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in PE-HD kunststofleidingsystemen voor gas- en waterdistributie, persriolering, druk- en vrijvervalbuizen en voor industriële toepassingen. Tijdens de ontwerp-, plannings- en uitvoerfase krijgt u deskundig (technisch) advies. Door prefab laswerk voor te bereiden, zorgen we voor tijdswinst tijdens de montage. En dat is in uw voordeel!

Bekijk de producten

DAAROM KIEST U VOOR DE JONGH

  • Breed assortiment aan producten
  • Technisch advies
  • Volledig verzorgd transport
  • Prefab laswerk
  • Eenvoudige montage

OverOnsWerkwijzeKlein-1024x576

DE WERKWIJZE VAN DE JONGH PIPESYSTEMS

We bieden u meer dan alleen producten. Want vooral met onze service, transportmogelijkheden en montage maken wij het verschil. Lees meer over de totaaloplossingen van De Jongh Pipesystems.

Onze werkwijze

OverOnsWerkwijzeKlein-1024x576

EEN KIJKJE IN DE WERKPLAATS

De Jongh Pipesystems verzorgt prefab laswerk in de eigen werkplaats. Alles wordt op maat gemaakt, zodat u op de bouwplaats direct aan de slag kunt. Slim aanleveren, noemen we dat.

Onze werkplaats